Referenser

Vad kan vara tryggare än referenskunder?

Här nedan finns ett axplock av våra mest etablerade kundreferenser. Vi hoppas att vi får göra ett kanonjobb och använda dig som referenskund i framtiden.

BOROHUS

Projekt

BRF PANORAMA 36

Hemsida

https://www.borohus.se/
Projektering, projektledning, markentreprenad, grunder, hustillverkning, byggplatsarbete, måleri mm av 36 lägenheter belägna i fina skidorten Tandådalen, Sälen.

ÖSTERLING BYGG AB

Projekt

BRF GULLBRÄNDAN 4

Hemsida

https://www.osterling-bygg.se/
Måleriutförande av 24 lägenheter belägna i fina skidorten Kläppen, Sälen.

OMEXOM

Projekt

Fiber & kabelförläggning

Hemsida

https://www.omexom.se/
Vi utför kabel och fiberförläggning i samarbete med Omexom eller tidigare känt som Infratek. Vårt arbetsområde är mellansverige projektvis med förläggning och rasering av elnätet.

VILLA I DALARNA

Projekt

Nybyggnation av Borohus Villa Karisma 26

Hemsida

https://www.borohus.se/villor/1-planshus/karisma-26/
Vi har tillsammans med kund projekterat, schaktat, gjort grund, byggt och målat detta hus.

VILLA I DALARNA

Projekt

Nybyggnation av Borohus Villa Karisma 5A

Hemsida

https://www.borohus.se/villor/1-planshus/karisma-5a/
Vi har tillsammans med kund projekterat, schaktat, gjort grund, byggt och målat detta hus.

FOLKSAM FÖRSÄKRINGSARBETE

Projekt

Nybyggnation efter Brand

Hemsida

https://www.folksam.se
Vid en brandskada finns det flera faktorer att beakta, uttrycket och historien i de tidigare byggnaderna. I detta specifika projektet bidrog vi med projektering, bygglov, schakt, grund, byggarbete samt måleri. en stor lada ersattes och ett härbre blev ett litet gästhus .

KUNGSHAGA HOTELL

Projekt

Fastighetsunderhåll & utveckling

Hemsida

https://www.kungshaga.se
Många pratar om att arbeta transparent men vågar löpa hela linan ut. Samarbetet med Kungshaga är annorlunda där vi tillsammans arbetar med Hotellet verksamhetsutveckling matchat mot fastighetsunderhåll.

ORSA STATION BnB

Projekt

Renovering av caféytor & nybyggnation restaurang

Hemsida

https://www.orsastation.se/
Detta projektet var ett sådant som man börjar arbeta i för att få lite grepp om. Även fast det fanns ett väl projekterat underlag att utgå från så är en gammal järnvägsstation konstruerat på gammalt vis. Detta var en rolig utmaning att matcha gammalt och nytt både i konstruktion samt design. Det välbevarade kalkstensgolvet i väntsalen behölls och kombinerades med inslag av Sandsten från Orsa på bardisken samt ett toppmoderns cafékök.

NODAVA

Projekt

VA Grävning & Byggprojekt

Hemsida

http://www.nodava.se
Att bli anlitad av samt utföra projekt åt större organisationer gör att man ständigt får pröva sina interna rutiner för att matcha kraven på utförande och administration. Vi började tidigt med en transparent uppföljning vilket är gynnsamt för våra kunder, däribland NODAVA..

SCANMAST

Projekt

Markarbeten & mastfundament

Hemsida

https://www.scanmast.com/sv
Att enbart ha aktiva referenser är inom branschen vanligt för att projektgrupper är aktiva på sin tjänst under en kortare tidperiod av några år. Vi tycker om att ha med historien med i våra referenskunder. Scanmast är en sådan kund som vi arbetat väldigt tätt med redan innan starten av Bröderna Hamrén AB.

MORA LIFE CAMPING

Projekt

Utbyggnation av Camping med samordningsansvar

Hemsida

http://www.moralife.com
Detta var vårt första stora projekt i formandet av Bröderna Hamrén. Man brukar säga att mycket vatten runnit under broarna sedan dess. Detta är ett projekt som vi är stolta över att fått vara en del av samt att vi gett mycket tid och energi i projektgruppen.