Klistermaerke.jpg

Kontakta oss!

0250-574780

 

Kontakt Länkar Om oss Produkter & Tjänster ROT Avdrag Referenser Nyheter & Bilder

 

Vatten & Avlopp

Vi kan på ett kostnadseffektivt sätt anlägga avlopp av alla olika slag. Vi har erfarenheter från enskilda avloppsanläggningar samt kommunala avlopp och vattenledningar. Med vår smidiga Take Job maskin tar vi oss fram på de flesta trånga ställen. Kontakta oss för offert.

Vägar & Tomter

När du gjort ett ombyggnation eller nybyggnation av avlopp, grund eller vattenledningar gäller det att bestämma sig för återställning eller nyplantering av ytskiktet. Det kan gälla gräsmatta, gruspassager, tomtuppfarter etc. Vi utför tjänsten åt dig med vår smidiga Hyundai grävare och muskelkraft.  Kontakta oss för referenstomter, offert samt rådgivning!

Dräneringar & Grunder

Vi anlägger nya dräneringar, grunder samt källarisolering till ditt hus. Vi utför arbeten av hög kvalité på ett kostnadseffektivt sätt. Under menyn nyheter och bilder ser ni bl.a. slipning av tjärgrund för att sedan isolera och dränera med isodränskivor. Kontakta oss för offert samt referensobjekt.

Betong & Husgrunder

Vår erfarenhet från högklassiga gjutningar sträcker sig flera år tillbaka. Genom vårt samarbete med Scan Mast AB gjuter vi idag flertalet av mastfundamenten i Sverige till kunder som Tele2 samt Banverket. Vi utför även planering och gjutning av husplattor i alla former. Genom att anlita oss slipper du oroa dig över att ta in flera företag som utför arbetet. Vi äger kompetensen inom bolaget att både göra grävmaskinarbeten samt utföra gjutningen. Kontakta oss ang. ditt projekt.

Maila offert förfrågan till jorgen@brodernahamren.se

 

Bröderna Hamrén AB

Box 29

79421 Orsa

          

jorgen@brodernahamren.se

peter@brodernahamren.se

Copyright ©2016 Alla rättigheter reserverade